HTML

...de kik azok a britek?

A 2007-es évben történt, talán tavasszal, amikor a szobám magányában megfogalmazódott bennem, hogy valójában mi az az egyetlen dolog, amit biztosan nem hagyhatok ki az életemből - külföldön szeretnék élni. Vigyázó szememet ekkor a legkézenfekvőbb városra vetettem, és kitaláltam, hogy mennyire jó lenne Londonba áttenni székhelyem. Ez a blog arról szól, hogy hogyan indulok neki legkedvencebb Barátnőmmel a nagyvilágnak október 16-án. (Ivy Teasdale)

Friss topikok

  • :zsu:: hát, Ivy, én még maradok kicsit a kalandomban...bár most legszívesebben én is otthon lennék, de ne... (2009.04.18. 23:18) Berekesztés.
  • Hajnalka.drága: :) Wellcome home Kisasszony! (2009.03.24. 14:46) Mission completed
  • bp @ LONDON: Menjünk inkább Amerikába mind :) (2009.03.09. 18:27) A változás szele, avagy a coming out-ok coming out-ja
  • 12fa: még 9 nap, és utána 9 napig tavasz lesz és délután:) (2009.02.26. 13:20) Spring
  • Nóri pajtás: Készülök már a nagy mozizásra!!! Még mennyit is kell addig aludni???:))) (2009.02.19. 23:02) Pozitív utópia

Vén kecske is...

2009.02.22. 14:19 :: bölcsészlány

 

 

 

"Tavasz van, több jel erre vall,
Már nyit a hóvirág,
S a vendéglői étlapon
Megjelen a csirág..."

Tóth Árpád: A tavasz ébresztése

 

 

 

Tegnap kikezdett velem egy közel nyolcvan éves gentleman. Odalép hozzám, rápillantok, megkérdem:
- Can I help you?
- In many ways, my love (közben kacsint).
Gondolom magamban, atyám...Adom vissza neki a change-t, és hosszan megtartja a kacsóm a kezében... Ennyi.

Este, zárunk. Kelly mondja a Joe-nak, aki hatvanas, afroamerikai bácsi, hogy Victoria's boyfriend is coming in 13 days. Bácsi erre közli, hogy "Good to know, I have got time to do my best..."

A multkormeg: Állunk a boltban, Joe teszi a szépet nekünk, elmegy az utcán egy járókeretes néni, Joe kikiabál neki, hogy "How are you Darling? What are you going to do tonight?..."
 

Na, ilyenekkel vagyok én körülvéve.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekikazokabritek.blog.hu/api/trackback/id/tr58958379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása