HTML

...de kik azok a britek?

A 2007-es évben történt, talán tavasszal, amikor a szobám magányában megfogalmazódott bennem, hogy valójában mi az az egyetlen dolog, amit biztosan nem hagyhatok ki az életemből - külföldön szeretnék élni. Vigyázó szememet ekkor a legkézenfekvőbb városra vetettem, és kitaláltam, hogy mennyire jó lenne Londonba áttenni székhelyem. Ez a blog arról szól, hogy hogyan indulok neki legkedvencebb Barátnőmmel a nagyvilágnak október 16-án. (Ivy Teasdale)

Friss topikok

  • :zsu:: hát, Ivy, én még maradok kicsit a kalandomban...bár most legszívesebben én is otthon lennék, de ne... (2009.04.18. 23:18) Berekesztés.
  • Hajnalka.drága: :) Wellcome home Kisasszony! (2009.03.24. 14:46) Mission completed
  • bp @ LONDON: Menjünk inkább Amerikába mind :) (2009.03.09. 18:27) A változás szele, avagy a coming out-ok coming out-ja
  • 12fa: még 9 nap, és utána 9 napig tavasz lesz és délután:) (2009.02.26. 13:20) Spring
  • Nóri pajtás: Készülök már a nagy mozizásra!!! Még mennyit is kell addig aludni???:))) (2009.02.19. 23:02) Pozitív utópia

Azért egy mókus élete sem fenékig tejfel...

2008.10.20. 11:55 :: bölcsészlány

Te, Kedves Olvasó, aki valahol a nagyvilágban olvasod az írásainkat arról, hogy Londonba költöztünk, tudd meg, hogy Miss Poppy és Ivy Teasdale úgy érzi kicsit hazatalált. Bocsánat mindenkitől, aki véletlenül szeret és hazavár, de ez van. Bennem az érzés szombat este fogalmazódott meg először, amikor (némi szalmiakki elfogyasztása után) álltam egy lakásban, Leytonban, két magyar fiatal társaságában, és annyira de annyira boldog voltam attól, hogy nem futamodtam meg, és itt vagyok/vagyunk.

Tegnap láttunk a Trafalgar Square-t, a Piccadilly Circust, kicsit a Big Bent, a Buckingham Palace-t, és sétáltunk a Saint James's Parkban, ahol találkoztunk egy mókussal. Ez a találkozás indított minket arra, hogy elgondolkozzunk azon, azért neki sem könnyű az élete, mivel egész nap csak rohangál a mogyoróval a fáról le meg a fára föl, plusz kuncsoroghat kajáért a hülye turistáknál, ami megintcsak nem könnyű feladat. Aztán megállapítottuk Lacival, aki már három hónapja itt él, és egyébként Simon, hogy kicsit elfáradtunk.

Milyen London négy nap után? Iszonyatosan nagy, zsúfolt és sok. Koszos, szűk és néhol félelmetes. De húz és hívogat, hogy ebből nem elég... MÉG MÉG MÉG.

Képrejtvény befejezésül. Segítségül annyit, hogy minden szentnek magafelé hajlik a keze...

 

3 komment

Címkék: hi there...

A bejegyzés trackback címe:

https://dekikazokabritek.blog.hu/api/trackback/id/tr18722827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:zsu: 2008.10.20. 15:06:42

hallo, csajok! welcome to london, élvezzétek, mert jó, viszont találkozzunk vhol vmikor, oké? mailcímem Viki tudja, hozzunk össze valamit! lakásotok van?

moniskociabol 2008.10.20. 22:18:40

Tok jo, hogy mar ugy erzitek, hogy nem idegen minden. Nekem egy kicsit tobb ido kellett. Lassatok am sokat es sokmindent, es ha Skocia fele visz az utatok, hivjatok mindenkeppen, az itteni szamomat majd megadom, magamban. Pusszantas: Moni

Hajnalka.drága 2008.10.26. 07:49:30

affranc... nem tudom megfejteni a keresztrejtvényeteket... :S
süti beállítások módosítása